Activiteiten

Groep BS1 - Basis Conditie Opbouwen

Deze groep heeft als doel om in beweging te komen. Tijdens de les worden verschillende conditionele toestellen en stabiliteits- & krachtoefeningen gedaan. Dit alles op een rustig en gezellig tempo.
(Maandag van 19:00 tot 20:00 en van 20:00 tot 21:00)

Groep BS2 - Hardlopen voor Beginners

Deze groep heeft als doel om ca. 3 tot 5 kilometer aansluitend te kunnen hardlopen. De training zal bestaan uit intervallen, loopscholing- en conditionele oefeningen. Onder begeleiding van onze looptrainer Ellen van Huisstede zal dit doel voor iedereen haalbaar worden.
(Woensdag van 19:30 tot 20:30)

Groep BS3 - Hardlopen voor Gevorderde

Deze groep heeft als doel om aan 5 of 10 kilometer prestatie loop mee te doen. De training zal bestaan uit intervallen, loopscholing- en conditionele oefeningen. Onder begeleiding van onze looptrainer Raimon Knip wordt je voorbereid op een door jou gekozen prestatieloop.
(Dinsdag van 19:30 tot 20:45)
(Donderdag van 19:30 tot 20:45) 

Groep BS4 - Iedereen in Beweging

Deze groep heeft als doel om in een rustige binnen omgeving diverse stabiliteits- en balansoefeningen uit te voeren. Onder begeleiding van onze fysiotherapeut Suzan Stougie wordt je lichaam in balans gebracht. Deze oefeningen zijn ook geschikt voor 60+’ers.
(Woensdag van 09:00 tot 10:00)

Groep BS5 - Conditieverbetering

Deze groep heeft als doel kennis te laten maken met fitness en cardio. Onder begeleiding van onze trainer Raimon Knip werk je een conditie programma af.
(Woensdag van 19:00 tot 20:30).

Groep BS6 - Krachttraining

Deze groep heeft als doel sterker te worden door verschillende krachtoefeningen voor het gehele lichaam. Onder begeleiding van Eijlard van Hall voer je de oefeningen in de juiste houding uit. 

(Donderdag van 19:30 tot 20:45)

Jeugdfitness Vrijdagmiddag

Voor de jeugd tussen 12 – 17 jaar kan op vrijdagmiddag tussen 16:00 en 18:00 kennis maken met kracht- & conditietraining onder begeleiding van een instructeur.

(Vrijdag van 16:00 tot 18:00)

Inloop uurtje

iedere vrijdag ochtend van 08:00 tot 09:30 is onze instructeur Ron van Deijzen aanwezig om je te ondersteunen bij het vrij sporten.

(Vrijdag van 08:00 tot 09:30)

Vrije Training

Mogelijk om in het weekend en buiten de lesuren om alleen of met je gezin te sporten. Tijdens deze uren mag je gebruik maken van de sportruimte en alle aanwezige toestellen. Je bent uiteraard dan zelf verantwoordelijk voor de ruimte en je verzorgt je eigen training.

Activiteiten door de lokale verenigingen

  • Groep Sport Service – Jeugd Activiteiten door Susanne Renkema
  • Schaats- & Hardrijdersvereniging  “De 5 Dorpen”
  • ODIS – Keep Moving (Aerobics)
  • ODIS – Pilates

Wil je een keer meedoen met de training van een lokale vereniging? Dat kan! Neem dan wel eerst contact op met de trainer of met Stichting Buro Sport.

…Maar er kan meer gedaan worden in de sportruimte, interesse? Neem contact met ons op!