Activiteiten

Groep BS1 - Basis Conditie Opbouwen

Deze groep heeft als doel om in beweging te komen. Tijdens de les worden verschillende conditionele toestellen en stabiliteits- & krachtoefeningen gedaan. Dit alles op een rustig en gezellig tempo.
(Maandag van 19:00 tot 20:00 en van 20:00 tot 21:00)

Groep BS2 - Hardlopen voor Beginners

Deze groep heeft als doel om ca. 3 tot 5 kilometer aansluitend te kunnen hardlopen. De training zal bestaan uit intervallen, loopscholing- en conditionele oefeningen. Onder begeleiding van onze looptrainer Ellen van Huisstede zal dit doel voor iedereen haalbaar worden.
(Woensdag van 19:45 tot 20:30)

Groep BS3 - Hardlopen voor Gevorderde

Deze groep heeft als doel om aan 5 of 10 kilometer prestatie loop mee te doen. De training zal bestaan uit intervallen, loopscholing- en conditionele oefeningen. Onder begeleiding van onze looptrainer Raimon Knip wordt je voorbereid op een door jou gekozen prestatieloop.
(Dinsdag van 19:30 tot 20:45)
(Donderdag van 19:45 tot 20:45) 

Groep BS4 - Iedereen in Beweging

Deze groep heeft als doel om in een rustige binnen omgeving diverse stabiliteits- en balansoefeningen uit te voeren. Onder begeleiding van onze fysiotherapeut Suzan Stougie wordt je lichaam in balans gebracht. Deze oefeningen zijn ook geschikt voor 60+’ers.
(Woensdag van 09:00 tot 10:00)

Groep BS5 - Conditieverbetering voor jeugd 14+ en gevorderde

Deze groep heeft als doel om de jongens en meiden vanaf 14 jaar kennis te laten maken met fitness. Samen met de gevorderde sporters train je aan je algehele conditie. Onder begeleiding van onze trainer Ab Faas werk je een conditie programma af.
(Woensdag van 19:00 tot 20:30).

(Vrijdag van 16:00 tot 18:00)

Groep BS6 - Krachttraining

Deze groep heeft als doel sterker te worden door verschillende krachtoefeningen voor het gehele lichaam. Onder begeleiding van Eijlard van Hall voer je de oefeningen in de juiste houding uit. 

(Donderdag van 19:30 tot 20:45)

Inloop Uurtje

iedere vrijdag ochtend van 08:00 tot 09:30 vrij sporten.

voor verdere info neem contact op met Raimon.

(06 20740811)

Vrije Training

Mogelijk om in het weekend en buiten de lesuren om alleen of met je gezin te sporten. Tijdens deze uren mag je gebruik maken van de sportruimte en alle aanwezige toestellen. Je bent uiteraard dan zelf verantwoordelijk voor de ruimte en je verzorgt je eigen training.

Activiteiten door de lokale verenigingen

  • Groep Sport Service – Jeugd Activiteiten door Susanne Renkema
  • Schaats- & Hardrijdersvereniging  “De 5 Dorpen”
  • ODIS – Keep Moving (Aerobics)
  • ODIS – Pilates

Wil je een keer meedoen met de training van een lokale vereniging? Dat kan! Neem dan wel eerst contact op met de trainer of met Stichting Buro Sport.

…Maar er kan meer gedaan worden in de sportruimte, interesse? Neem contact met ons op!